Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečený špenátový dip s tempehem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

veganotic veganotic

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 944 kJ /
943 kcal
Bílkoviny54,30 g
Tuky42,28 g
Vláknina32,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 756 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy73,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tempeh nasekejte na menší kousky. Silken tofu rozmixujte se sušeným droždím, hořčicí, citronovou šťávou, česnekem. Přidejte špenát a tempeh a párkrát zapulzujte. Krok 2: Menší mističky či jednu větší zapékací lehce vymažte olejem, naplňte směsí, ozdobte půlkou vlašského ořechu a pečte na 190°C v předehřáté troubě asi 25 minut.

Zveřejněno 18. 9. 2015

Poznámka autorky veganotic

Mé další recepty najdete na http://www.veganotic.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečený špenátový dip s tempehem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jN2P

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečený špenátový dip s tempehem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jN2P

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
tempeh recepty, tempeh se špenátem, dip uzeneho z tofu, recepty z tempehem, špenátový dip se sýrem zapečený, recept na špenátový dip, testoviny se spenat a tempehem, zapečený uzený tempeh, veganské zapecene gnocchi se spenatem, baby spenat s drozdim, špenatový dip s řízkem

Suroviny:
tempeh uzený, špenát baby, tofu silken, droždí, hořčice dijonská, česnek, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu