Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 802 kJ / 192 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 10,82 g |
Vláknina | 7,71 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 102 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 18,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli, mrkev, brambory a zázvor si nakrájíme na kostičky a opékáme chvilku na oleji.
Krok 2: Poté zalijeme vývarem a vaříme, dokud není zelenina měkká.
Krok 3: Necháme vychladnout a rozmixujeme na hladký krém.
Krok 4: Dochutíme, ozdobíme sýrem feta, případně čerstvými bylinkami a podáváme.
Zveřejněno 18. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémová batátová polévka se sýrem feta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wvj1
Moje poznámka
Krémová batátová polévka se sýrem feta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wvj1
Nejnovější recepty
Špaldoto s medvědím česnekem
Přidáno před 2 minutami
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 15 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 20 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 22 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 23 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno 31. 3. 2025 06:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička z trouby
lunav1 před 1 hodinou
Bramborové špecle
ZboSy před 2 hodinami
Boloňská omáčka
Moanka před 3 hodinami
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 12 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 13 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 14 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 15 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 16 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 16 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 16 hodinami
Tématické fráze:
batátová mrkvová polévka,
batátová polívka,
batátovo mrkvová polévka,
mrkvova batátová,
bramborovo batátová polévka
Suroviny:
brambory sladké,
mrkev,
zázvor,
cibule červená,
sýr feta,
vývar zeleninový,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (1)