Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vegetariánský boršč

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Danielitha Danielitha

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Na rozpálenou pánev s olejem dáme nakrájenou cibuli, česnek, brambory, na kostičky nakrájenou řepu a zelí. Krok 2: Necháme chvíli orestovat a zalijeme vývarem. Necháme vařit tak dlouho dokud nebudou brambory, řepa a zelí měkké. Krok 3: Poté přidáváme protlak nebo rajčata. Dle potřeby dochutíme solí, pepřem nebo chilli. Krok 4: Jako bonus je možné přidat kysanou smetanu, případně pokud je někdo zvyklý je možno zahustit solamylem, ale my to neděláme. Podávat můžeme s celozrnným pečivem nebo "jen tak".

Zveřejněno 26. 9. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vegetariánský boršč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lNRr

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vegetariánský boršč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lNRr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Dobrý boršč, robievam podobne, máme to radi, aj keď vegetariáni nie sme. :-) Dávam prvý bod, možno niekto iný vyskúša tiež. ;-)

Tématické fráze:
bořč recept, zeleninový borč, vegetariánský ruský boršč, veetariánské recepty z řepy, boršč pro děti, bořč, boršč vgetarián, vegetarianský boršč z bile řepy, recept na borč, dietní borc, boršč recept, dobrý borc, recept na zeleninovy borc, boršč pro vegerariány, vegetariánský boršč s červenou řepou, bořč polévka, polevka bořč, rychlý borč, recept na rychli borc, borč z červené řepy

Suroviny:
řepa červená, mrkev, brambory, česnek, zelí sterilované, vývar zeleninový, protlak rajčatový, sůl, pepř, chilli paprika čerstvá, olej, cibule

Přidat fotografie receptu