Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 403 kJ / 1 769 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,27 g |
Tuky | 70,70 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 182 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,09 g |
Sacharidy | 243,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Risotto alla milanese
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4PL1
Moje poznámka
Risotto alla milanese
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4PL1
Nejnovější recepty
Palačinky se špenátem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno před 13 hodinami
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Pirohy z plundrového těsta plněné uzeným masem
Přidáno před 18 hodinami
Hamburgery s „fejkovým” trhaným masem
Přidáno před 20 hodinami
Čokoládový fondant
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
pisek před 3 hodinami
Zdravý rebarborový koláč s tvarohem
libca116 před 4 hodinami
Kuře pečené na mřížce
MisickaE před 4 hodinami
Vietnamská pánev s vepřovým masem
Sahula před 13 hodinami
Banánová bábovka
Ketynna před 14 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Oskeruska před 15 hodinami
Šunkofleky
Sabiii před 18 hodinami
Vtipná majonéza-tatarka "fofrem"
Sabiii před 18 hodinami
Můj segedínský guláš
radekfiala před 19 hodinami
Tématické fráze:
risotto alla milanese,
risotto milanese,
rizoto milanese,
rizoto ala milanese,
risoto milanese,
rissoto milanese,
rissoto milanesse,
risotto,
risotto alla parmigiana,
risotto ala milanese,
gnocchi milanese,
spaghetti alla milanese,
spagety alla milanese,
rissoto alla milanesse,
risoto ala milanese,
risoto alla milanese,
spagetti ala milanese,
rizoto alaminese,
špagety milanese,
rizoto melanéze
Suroviny:
rýže arborio,
bujon kuřecí,
ghee,
cibule šalotka,
víno bílé,
šafrán,
parmazán,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.