Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hlíva ústřičná s mrkvovo-celerovým pyré

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Susa Susa

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 978 kJ /
473 kcal
Bílkoviny17,42 g
Tuky18,13 g
Vláknina43,83 g
Cholesterol 39 mg
Sodík 971 mg
Sůl2,29 g
Sacharidy38,07 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Celer a mrkev očistíme, nakrájíme na větší kousky a vhodíme do hrnce. Krok 2: Přidáme vodu, zeleninový bujon a vaříme doměkka. Množství vody záleží na tom, jakou konzistenci pyré chcete máte rádi. Krok 3: Na pánvi rozehřejeme přepuštěné máslo, přidáme na krájenou hlívu a necháme cca 10 minut restovat. Krok 4: Nakonec vmícháme rýžový krém, osolíme a dusíme dalších cca 5 minut. Krok 5: Jakmile je zelenina uvařená, ponorným mixérem ji rozmixujeme na hladké pyré a případně ještě dosolíme.
Podáváme s hlívou a rýžovým krémem.

Zveřejněno 15. 10. 2015

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hlíva ústřičná s mrkvovo-celerovým pyré

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/80Em

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hlíva ústřičná s mrkvovo-celerovým pyré

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/80Em

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
mrkvové pyré recept, mrkvové pyré-recept, hlíva ústřičná recepty, mrkvové pyré recepty, jehněčí na hlive ustricne

Suroviny:
hlíva ústřičná, celer, mrkev, bujón zeleninový, ghee, krém rýžový isola bio, sůl

Přidat fotografie receptu