Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 978 kJ / 473 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,42 g |
| Tuky | 18,13 g |
| Vláknina | 43,83 g |
| Cholesterol | 39 mg |
| Sodík | 971 mg |
| Sůl | 2,29 g |
| Sacharidy | 38,07 g |
Postup přípravy
Krok 1: Celer a mrkev očistíme, nakrájíme na větší kousky a vhodíme do hrnce.
Krok 2: Přidáme vodu, zeleninový bujon a vaříme doměkka. Množství vody záleží na tom, jakou konzistenci pyré chcete máte rádi.
Krok 3: Na pánvi rozehřejeme přepuštěné máslo, přidáme na krájenou hlívu a necháme cca 10 minut restovat.
Krok 4: Nakonec vmícháme rýžový krém, osolíme a dusíme dalších cca 5 minut.
Krok 5: Jakmile je zelenina uvařená, ponorným mixérem ji rozmixujeme na hladké pyré a případně ještě dosolíme.
Podáváme s hlívou a rýžovým krémem.
Podáváme s hlívou a rýžovým krémem.
Zveřejněno 15. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlíva ústřičná s mrkvovo-celerovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/80Em
Moje poznámka
Hlíva ústřičná s mrkvovo-celerovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/80Em
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 5 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 6 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 6 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 8 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 1 hodinou
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 4 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 5 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 6 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 7 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 8 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 9 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 10 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 10 hodinami
Tématické fráze:
mrkvové pyré recept,
mrkvové pyré-recept,
hlíva ústřičná recepty,
mrkvové pyré recepty,
jehněčí na hlive ustricne
Suroviny:
hlíva ústřičná,
celer,
mrkev,
bujón zeleninový,
ghee,
krém rýžový isola bio,
sůl
Komentáře (1)