Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 112 kJ / 266 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,50 g |
Tuky | 3,34 g |
Vláknina | 10,08 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 874 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 20,90 g |
Postup přípravy
Při podávání poléváme rybí filety cibulovo-salámovou omáčkou.
Zveřejněno 9. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangas s pikantním přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6M5
Moje poznámka
Pangas s pikantním přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6M5
Nejnovější recepty
Segedínský závitek
Přidáno před 11 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 11 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 11 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 11 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 6 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 8 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 8 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 8 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 10 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 10 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 12 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 12 hodinami
Americké čokoládové cookies
SofieA před 12 hodinami
Tématické fráze:
jak udělat pangase,
pangas recept,
recept pangas,
pepřový přeliv,
pikantní pangasius recepty,
čím okořenit ryby,
pikantní pangasius,
čím okořenit rybu,
jak okořenit pangase,
jak udělat pangasius,
čím okořenit pangase,
ryba pangast,
jak vypada ryba pangas,
filety pangas,
příprava pangase,
pangas filet recept,
pikantni ryba pangasius,
recepty pangast,
jak udelat pangase prirodne,
pangast ryba
Suroviny:
filety ryby pangasius,
salám suchý,
cibule,
česnek,
olej sezamový,
mouka hladká,
česnek granulovaný,
sůl
Komentáře (9)