Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 112 kJ / 266 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,50 g |
Tuky | 3,34 g |
Vláknina | 10,08 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 874 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 20,90 g |
Postup přípravy
Při podávání poléváme rybí filety cibulovo-salámovou omáčkou.
Zveřejněno 9. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangas s pikantním přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6M5
Moje poznámka
Pangas s pikantním přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6M5
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 1 hodinou
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 1 hodinou
Biskupský beránek
Přidáno před 16 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 18 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 18 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Americké kotlety
evikju před 21 minutami
Chlebové bagety
1Jirina před 46 minutami
Anglické palačinky
káťa před 1 hodinou
Jedničkové rybí filé
cookamater před 1 hodinou
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Markeeta před 3 hodinami
Bramborák na plech
Wolfova10282 před 11 hodinami
Omáčka s hovězím masem
jayjayka před 11 hodinami
Velikonoční beránek
Mis-ja304 před 12 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
danielle72 před 13 hodinami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 14 hodinami
Tématické fráze:
jak udělat pangase,
pangas recept,
recept pangas,
pepřový přeliv,
pikantní pangasius recepty,
čím okořenit ryby,
pikantní pangasius,
čím okořenit rybu,
jak okořenit pangase,
jak udělat pangasius,
čím okořenit pangase,
ryba pangast,
jak vypada ryba pangas,
filety pangas,
příprava pangase,
pangas filet recept,
pikantni ryba pangasius,
recepty pangast,
jak udelat pangase prirodne,
pangast ryba
Suroviny:
filety ryby pangasius,
salám suchý,
cibule,
česnek,
olej sezamový,
mouka hladká,
česnek granulovaný,
sůl
Komentáře (9)