Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 761 kJ / 1 138 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,49 g |
Tuky | 33,09 g |
Vláknina | 6,10 g |
Cholesterol | 584 mg |
Sodík | 369 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 88,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné zelné závitky na leču
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ag9B
Moje poznámka
Plněné zelné závitky na leču
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ag9B
Nejnovější recepty
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 7 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 9 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 9 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 3 hodinami
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 5 hodinami
Mazanec bez vajec
EvaMl před 7 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 8 hodinami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 8 hodinami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 8 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 10 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 13 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 17 hodinami
Tématické fráze:
zelné závitky,
zelné závitky plněné rýží,
zelný závitek,
plněné zelné zavitky,
recept na zelné závitky,
zelné závitky s maso s lečem,
plneni zelni listy,
plnění zelné listy,
lahev leca,
zelný závitek recept,
zelny závitky recept,
recepty na na lečo,
jak vykrojit kostal z cele hlavkx zeli,
zelné zavitky plnění,
zelne závitky recept,
plněné zelné listy,
mleté maso s rýží,
závitky plnění zelnou směsí,
plněné vepřové závitky,
zelné závitky z veproveho mas
Suroviny:
zelí hlávkové,
maso vepřové mleté,
rýže,
vývar,
koření adžika,
cibule,
vejce,
lečo,
sůl,
pepř,
sádlo vepřové,
jíška máslová
Komentáře (3)