Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušené jehněčí maso

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 205 kJ /
1 005 kcal
Bílkoviny93,63 g
Tuky22,73 g
Vláknina12,70 g
Cholesterol 312 mg
Sodík 376 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy101,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mäso narežeme na kocky a premiešame so soľou a mletým korením. Na troche oleja orestujeme dobleda nadrobno narezanú cibuľu, pridáme mäso a necháme zatiahnúť. Podlejeme vodou a dusíme do polomäkka. Krok 2: Ryžu prepláchneme vodou a spolu s narezaným kelom ju pridáme k polomäkkému mäsu. Ochutíme rascou a pretlakom, dolejeme vriacu vodu a zakryté dusíme domäkka. Krok 3: Do hotového jedla vmiešame Maďarskú zeleninu a zakryté necháme 10 minút dôjsť.Podávame so zeleninou alebo zeleninovým šalátom.

Zveřejněno 17. 10. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušené jehněčí maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vrDV

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušené jehněčí maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vrDV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

tejaja:;-):-D

Jana Remkova: :-D:-D;-)

tejaja: No, víš Terezko, to mi je platné, jak Sobotkovi hřeben!!:-D

Jana Remkova: :-) Janka, ja budem mať zajtra nový prídel, celé jahňa, dnes zabité. ;-)

Jehně, jehně..jenže kde ho vzít?? Já bych moc ráda vyzkoušela, ale nějaké jehněčí je u nás tak kolem Velikonoc.:-/

:-p:yes::yes:

ani jsem netipovala, kdo je tu odborník na jehně :-D:-D, líbí :-p:yes:

Tématické fráze:
dušená jehněčí kýta, jehněčí nejlepší recept, jehněčí maso recepty, jehněčí kýta dušená, dušená jehněčí kýta recepty, jehněči hřeben, skopové maso s kapustou tejaja, dušene jehněči na česneku, videorecepty jehneci maso recepty, jehněčí dušenénejlepší recepty cz, dušené jehněčímaso, dušené ovce, tejaja skopové maso, maso z ovce recepty, dušené maso z jehněte, jehně recept, dušené skopové maso, dušené skopové maso, dušená jehněčího masa, jehněčí dušené na majoránce

Suroviny:
maso jehněčí, cibule, rýže, kapusta, sůl, kmín drcený, pepř mletý, protlak rajčatový, směs zeleninová maďarská, olej

Přidat fotografie receptu