Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podzimní česnečka

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Petras namaste Petras namaste

Snadný

Suroviny

Porce: 4 - 6

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 365 kJ /
1 282 kcal
Bílkoviny62,21 g
Tuky22,94 g
Vláknina134,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,37 g
Sůl5,00 g
Sacharidy145,47 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli, mrkev, celer a řepu nakrájíme na menší kostky. Cibuli orestujeme na oleji spolu s polovinou nakrájené mrkve, celeru a řepy. Poté přidáme kmín a ještě chvilku restujeme, aby se kmín rozvoněl. Následně vše zalijeme vývarem, vaříme do změknutí a poté rozmixujeme. Mezitím si oloupeme a nakrájíme brambory a očistíme stroužky česneku z celé palice. Do rozmixované směsi přidáme brambory, druhou polovinu nakrájené zeleniny a opět vaříme, dokud nejsou brambory měkké. A teď už stačí polévku jen osolit, opepřit, přidat majoránku a prolisovat všechen česnek (osobně polévku už nevařím, když do ní přidávám česnek, aby neztratil svou sílu). Nakonec polévku ozdobíme nasekanou petrželkou.

Zveřejněno 22. 10. 2015

Poznámka autorky Petras namaste

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Podzimní česnečka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/plBr

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Podzimní česnečka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/plBr

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
česnečka vegetariánská řepa, recept česnečka mrkev celer

Suroviny:
cibule, celer, řepa červená, brambory, česnek, vývar, olej, petrželka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu