Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mangoldový salát s tofu

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 103 kJ /
503 kcal
Bílkoviny20,88 g
Tuky35,71 g
Vláknina6,40 g
Cholesterol 313 mg
Sodík 339 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy21,22 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mangold natrháme a dáme na mísu. Přidáme na malé kostky nakrájené tofu. Smetanu vyšleháme se solí, olejem, šťávou a moučkovým cukrem (vše podle chutí). Krok 2: Salát přelijeme smetanou a ozdobíme vajíčkem. Posypeme nadrobno nakrájenou kapií.

Zveřejněno 8. 11. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mangoldový salát s tofu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xwyz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mangoldový salát s tofu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xwyz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (2)

Jana Remkova: :-) Janka, je predsa samozrejmé, že si to pri jedení premiešaš, nebudeš jesť zvlášť mangold a zvlášť zálievku. :-);-)

Já bych si to musela celé promíchat s tou smetanou. Tofu kupuji, snažím se ho používat, ale popravdě, na chuť jsem mu moc nepřišla. Jedině, když nasucho opeču chleba posypaný nějakým kořením a na to si nastrouhám tofu ;-)

Tématické fráze:
mangoldový salát

Suroviny:
mangold, tofu uzené, vejce, smetana zakysaná, šťáva citronová, cukr moučkový, sůl, olej olivový, kapie červená sterilovaná

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu