Postup přípravy
Krok 1: Okouna osolíte a opepříte. Na pečicí papír nalijete rozpuštěné máslo. Položíte okouna, přidáte jarní cibulku, pórek, máslo, polijete citronem, zabalíte pečicím papírem do úhledného balíčku a dáte do předehřáté trouby na 200°C asi tak na 20 minut.
Krok 2: Fit brambory uděláme tak, že si oškrábeme brambory a očistíme mrkev, nakrájíme na kostičky a dáme vařit. Osolíme a přidáme trochu kmínu. Uvařené brambory scedíme a v hrnci je rozšťoucháme. Kdo chce, přidá si máslo a mléko.
Zveřejněno 19. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušený okoun a fit brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mgnn
Moje poznámka
Dušený okoun a fit brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mgnn
Nejnovější recepty
Špízy s ovesnými vločkami
Přidáno před 10 hodinami
Americké lívance
Přidáno před 14 hodinami
Ledvinky na smetaně
Přidáno před 15 hodinami
Bylinkový věnec
Přidáno před 16 hodinami
Čokoládové bulky
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové odřezky s fenyklem a cibulí
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččiny kynuté buchty
Sirenis před 4 hodinami
Mřížkovaný tvarohovo-rumový koláč
Evculina84 před 5 hodinami
Domácí zázvorový sirup
vaclavlouzecky před 5 hodinami
Ovar a sulc
SILAROVA.L před 6 hodinami
Řezy s Vitacitem
KachnaM před 6 hodinami
Květák s hráškem na paprice
michael_cook23 před 7 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Huhla007 před 7 hodinami
Biskupský chlebíček II
lili před 8 hodinami
Zemlbába - žemlovka
Petissek před 10 hodinami
Tématické fráze:
dušený okoun nilský,
okoun nilský pečený v troubě na plechu,
okoun nilský s porkem a jarní cibulkou,
okoun s bramborem,
fit brambory
Suroviny:
filet z nilského okouna,
pórek,
cibulka jarní,
máslo,
sůl,
pepř,
citron,
mrkev,
brambory,
petržel
Komentáře (5)