Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 590 kJ / 1 097 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,18 g |
Tuky | 41,31 g |
Vláknina | 4,52 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 408 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 34,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Naložené hovězí pečené se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MEP
Moje poznámka
Naložené hovězí pečené se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MEP
Nejnovější recepty
Bezlepkové dia koblížky
Přidáno před 11 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 17 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči v pomalém hrnci
Přidáno 1. 4. 2025 18:34
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 1. 4. 2025 17:16
Vajíčkový cottage salát
Přidáno 1. 4. 2025 14:00
Palačinky v troubě
Přidáno 1. 4. 2025 12:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chutné vafle
Reveroger před 5 hodinami
Kedlubnový míchaný salát
Sahula před 5 hodinami
Kedlubnový salát s okurkou
Sahula před 5 hodinami
Hovězí plátky na špeku a pórku
Ongbac3 před 5 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 6 hodinami
Sýrová omáčka
_martakrizk8_ před 6 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Ashelin před 6 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Rradka před 7 hodinami
Rychlá buchta Margot
XNika před 9 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
lukasvanek237 před 9 hodinami
Tématické fráze:
hovězí zadní recept,
burgunská pečeně,
pečené hovězí maso,
naložené hovězí maso,
hovězí zadní recepty,
recepty hovězí maso kyta zadní,
recepty hovězí zadní,
zadní hovězí recepty,
naložení svíčkové,
hovězí maso pečené,
naložená svíčková,
recept hovezi zadni,
hovězí zadní kýta recepty,
hovězí zadní kýta recept,
hovězí zadní,
hovězí zadní kýta recept pečená,
nalozene hovezi,
zadní hovězí recept,
hovězi krček,
recepty hovězí maso zadní
Suroviny:
hovězí zadní,
celer,
okurky sterilované,
cibule,
mrkev,
smetana kysaná,
mouka hladká,
česnek,
saturejka,
koření nové koření,
koření hřebíček,
sůl,
tuk
Komentáře (1)