Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněné papriky v zeleninové omáčce

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 819 kJ /
1 630 kcal
Bílkoviny104,43 g
Tuky114,43 g
Vláknina17,68 g
Cholesterol 626 mg
Sodík 1,40 g
Sůl3,28 g
Sacharidy39,09 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mleté maso smícháme a dochutíme. Papriky očistíme a naplníme masem. Na oleji zpěníme cibulku, přisypeme nakrájenou zeleninu a slaninu na kostičky. Orestujeme, přidáme koření, papriky a zalijeme vývarem. Přiklopené pečeme v troubě asi 45 minut. Krok 2: Upečené papriky vytáhneme i s celým kořením. Zeleninu rozmixujeme a zalijeme moukou rozmíchanou ve smetaně. Povaříme, dochutíme a vrátíme papriky společně prohřát.

Zveřejněno 8. 12. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněné papriky v zeleninové omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mgWG

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněné papriky v zeleninové omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mgWG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
plněné papriky v papiňáku, plněné papriky se zeleninovou omáčkou, recept na plnene papriky, omáčka k plněným paprikám, plněné papriky se zeleninou, plněné papriky v papináku s rajskou omáčkou, plněné papriky na na zelenině, plněné papriky na zelenině recept, plněná paprika v papiňáku, plněné papriky s rajčatovou omáčkou celer mrkev, plneme paprikyna zelenine, plněné papriky na zelenině, plnena paprika v papinaku, zeleninova omáčka plněné papriky top recepty, zeleninova omáčka plněne papriky, plnene papriky z papinaku, plněné papriky s rajskou v papinaku

Suroviny:
maso mleté mix, vejce, cibule, kmín mletý, majoránka, sůl, pepř, strouhanka, paprika, olej, cibule, slanina, mrkev, kořen petržele, celer, koření nové koření, bobkový list, mouka hladká, smetana na vaření, cukr, ocet, vývar

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu