Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 492 kJ / 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,93 g |
Tuky | 11,62 g |
Vláknina | 13,62 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 1,34 g |
Sůl | 3,25 g |
Sacharidy | 41,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená cherry rajčátka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gN43
Moje poznámka
Pečená cherry rajčátka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gN43
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 1 hodinou
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 3 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 4 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 4 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 18 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 19 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 19 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 20 hodinami
Tématické fráze:
pečená cherry rajčata,
pečená rajčátka,
pečená cherry rajčátka,
cherry rajčátka,
pečená cherry rajčátka recept,
cherry rajčátka recepty,
scherry rajčata,
46062,
scherry rajčata recept,
pečená schery na rajčata,
pečená cherry,
pečená scherry rajčata,
pečene cherry rajčatka,
nakládaná cherry rajčátka,
pecena cheri rajcata,
chery rajčátka s rukolou,
cherry rajčata pecena nakladana,
nakládaná cherry rajčata,
cheri rajčatka,
pečená scherry rajčata
Suroviny:
rajče cherry,
sýr balkánský,
rohlík,
olej olivový,
česnek,
tymián,
pepř,
sůl
Komentáře (1)