Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 802 kJ / 1 387 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,35 g |
| Tuky | 24,32 g |
| Vláknina | 65,12 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,27 g |
| Sůl | 5,28 g |
| Sacharidy | 226,58 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ve velkém hrnci rozpálíme olej, na něm osmahneme maso (nakrájené na malé kousky) s nadrobno nakrájenou cibulkou, aby maso bylo hnědé na všech stranách.
Krok 2: Poté zalijeme vodou nebo vývarem,přidáme pepř a sůl a vaříme cca 1 hodinu.
Krok 3: Po hodině přidáme brambory, mrkev, celer, papriku, bobkové listy, snižte teplotu na nízkou a pod poličkou dusíme cca 2 hodiny nebo až je maso měkké a výsledek by měl mít konzistenci velmi husté polévky.
Krok 4: Podle chuti je ještě možno zahustit. Na talíři upravíme oblohu dle vlastní kreativity, přidáme stew a teplé podáváme.
Zveřejněno 8. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí Stew s oblohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1PyR
Moje poznámka
Hovězí Stew s oblohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1PyR
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 17 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 18 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 18 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 20 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 22 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 44 minutami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 47 minutami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 1 hodinou
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 2 hodinami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 2 hodinami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 3 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 4 hodinami
Bramboračka
danal před 5 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 13 hodinami
Tématické fráze:
hovězí stew,
hovězí plátek s oblohou,
irské krůtí stew,
stew z hovězího masa,
stew hovězí,
hovězí maso s oblohou,
hovezi stew recept,
hovězí stee,
stew,
jak uvařit irský biftek,
h a m,
recepty irská hovězí biftek recept,
stew recept,
co je hovězí stew,
hovězí \"stew\",
hovězí plátky s oblohou,
hovězí pupek s bramborakem,
hovězí dušené rendang,
recept na stew,
resept na hovězí stew
Suroviny:
olej rostlinný,
maso hovězí,
voda,
sůl,
pepř,
mrkev,
brambory,
paprika čerstvá zelená,
celer,
cibule,
bobkový list,
voda,
mouka hladká,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
cibule červená,
olivy černé,
kapusta,
rajče
Komentáře (1)