Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 055 kJ / 491 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,47 g |
Tuky | 32,89 g |
Vláknina | 7,09 g |
Cholesterol | 86 mg |
Sodík | 91 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 27,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štíhlé nudle s květákovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qmyr
Moje poznámka
Štíhlé nudle s květákovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qmyr
Nejnovější recepty
Krémová rybí polévka se smetanou
Přidáno před 44 minutami
Rybí polévka Halászlé
Přidáno před 57 minutami
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 3 hodinami
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 5 hodinami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Čech na výletě v Dubaji ochutnal virální dubajskou čokoládu: Prozradil nám, kolik za ni zaplatil i jestli stojí za ten humbuk kolem
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Luxusní štědrovečerní večeře pro zdravý spánek
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenátová polévka se smetanou
Jasek před 9 minutami
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 4 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 4 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 6 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 7 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 7 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 9 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 22 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 23 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 23 hodinami
Tématické fráze:
široké nudle s květákem,
recept nudle s květákem,
široké nudle s kuřecím masem a květákem,
sirok nudle s kvetakem,
recept na široké nudle s květákem
Suroviny:
šmakoun,
vývar zeleninový,
mléko,
květák,
ghee,
česnek,
droždí lahůdkové,
šťáva citronová,
sůl,
pepř
Komentáře