Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jáhlová kaše s pistáciemi a čokoládou

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Susa Susa

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 338 kJ /
559 kcal
Bílkoviny17,12 g
Tuky21,80 g
Vláknina7,60 g
Cholesterol 39 mg
Sodík 107 mg
Sůl0,01 g
Sacharidy69,72 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Jáhly spaříme třikrát horkou vodou a vsypeme do studeného mléka. Přidáme špetku soli a za stálého míchání vaříme, dokud nám jáhly neabsorbují všechno mléko. Krok 2: Hrnec odstavíme z plotny a do horké kaše vmícháme lžíci přepuštěného másla. Krok 3: Na talíři ozdobíme nasekanými pistáciemi, hořkou čokoládou a můžeme podávat.

Zveřejněno 21. 1. 2016

Poznámka autorky Susa

Blog o zdravém vaření jedné potrhlé blogerky :-)

http://cookingwithsusa.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jáhlová kaše s pistáciemi a čokoládou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X2yk

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jáhlová kaše s pistáciemi a čokoládou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X2yk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
jáhly - top recepty, jáhlová kaše recept, coko pena z tofu, jáhlová pěna, raw recept na jahlovou kasi

Suroviny:
jáhly, mléko rostlinné, ghee, ořechy pistácie, čokoláda hořká, sůl

Přidat fotografie receptu