Filmová zelňačka
Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 924 kJ / 2 611 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,89 g |
Tuky | 211,34 g |
Vláknina | 47,55 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 3,05 g |
Sůl | 7,38 g |
Sacharidy | 86,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filmová zelňačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OzQB
Moje poznámka
Filmová zelňačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OzQB
Nejnovější recepty
Čokokvětináče s mrkvičkami
Přidáno před 7 hodinami
Omeleta v housce
Přidáno před 8 hodinami
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
Přidáno před 19 hodinami
Ovocné želé kopečky
Přidáno před 20 hodinami
Hrušky zapečené s medem a ořechy
Přidáno před 20 hodinami
Koláčky s krouceným okrajem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Věnečky z odpalovaného těsta od Marcely
PetraBrno před 2 minutami
Zelený chřest s hráškem
trdlo před 1 hodinou
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Markettt před 1 hodinou
Fazolové lusky jako příloha k masu
evinkaaa před 2 hodinami
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
Michaela86 před 2 hodinami
Křupavé placičky vločkové, rychlé
slunicko166 před 3 hodinami
Tiramisu od Itala
sofia_loren před 4 hodinami
Pečivo z chlebové mouky
Libuse Romancikova před 5 hodinami
Pikantní kuřecí játra na smetaně
VaclavKo před 5 hodinami
Čočka na kyselo
Karel849 před 7 hodinami
Tématické fráze:
práva zelnacka,
zelňačka se slaninou,
recepty moderátorek,
zelňačka s kořenovou se zeleninou,
zelňačka z ze slaninou,
pravá zelňačka z hlávkového zelí,
slovenska zelnačka pravá nejlepší recepty,
zelňačka s anglickou slaninou,
filmová zelňačka z hlávkového zelí recept,
práva zelnacka recept,
zelnacka petržel,
zenacka,
zeňačka petrželová nať
Suroviny:
česnek,
cibule,
petržel,
mouka hladká,
tymián,
slanina anglická,
máslo,
mrkev,
víno bílé,
zelí bílé,
pepř celý,
celer,
bobkový list,
nať petrželová,
sůl
Komentáře (7)