Postup přípravy
Poznámka: Pokud prohřejete morek jen do momentu, kdy zesklovatí a začíná už už zlátnout, tak je to pro gurmety ten správný okamžik ke konzumaci. Kdo zná foie gras, tak ví, o čem je řeč.
Zveřejněno 2. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Morkové "Foie gras"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Xqq
Moje poznámka
Morkové "Foie gras"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Xqq
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 24 minutami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční stromečky
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 6 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 34 sekundami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 10 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 2 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 4 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 17 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 18 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 18 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 19 hodinami
Tématické fráze:
foie gras recept,
zapečené morkové kosti,
predkrm z morkove kosti,
slané palačinky,
co obsahuje peceny morek,
co obsahuje hovezi morek,
předkrmem z morkových kostí,
co je foi gras
Suroviny:
kost hovězí morková,
chléb toustový,
sůl,
pepř
Komentáře (4)