Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 587 kJ / 618 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,98 g |
Tuky | 40,11 g |
Vláknina | 14,92 g |
Cholesterol | 132 mg |
Sodík | 2,03 g |
Sůl | 5,60 g |
Sacharidy | 21,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenát s Nivou a ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/okpA
Moje poznámka
Špenát s Nivou a ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/okpA
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 14 minutami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční stromečky
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 6 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 1 hodinou
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 4 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 17 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 18 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 18 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 18 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 18 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 19 hodinami
Tématické fráze:
špenát s nivou,
špenát recept,
špenát recepty,
recept na špenát,
recept na spenat s nivou,
recept špenat,
špenát k rybě,
špenát s ořechy,
štrůdl špenát slanina niva,
spenat s nivou recept,
baby spenat s nivou,
listový špenát s nivou,
recepty špenát,
recepty se špenátem,
špenát niva recept,
recepty -špenat,
spenat.recepty,
špenát s nivou recepty,
recepty s špenátem,
slaný štrůdl niva ořechy
Suroviny:
špenát mražený,
sýr niva,
ořechy vlašské,
smetana na vaření,
česnek,
máslo,
pepř,
sůl
Komentáře (4)