Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

terezicka1 terezicka1

Snadný

Doba přípravy 480 min Doba přípravy: 480 min

480 min (480 min příprava)

Suroviny

Porce: 3-4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 825 kJ /
914 kcal
Bílkoviny140,49 g
Tuky12,00 g
Vláknina11,30 g
Cholesterol 282 mg
Sodík 388 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy26,27 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Připravíme mísu, kam dáme nakrájenou cibuli, maso, vše osolíme a opepříme. Přidáme trochu červené papriky, protlak a rukama vmasírujeme do masa. Krok 2: Pak vložíme na špalíčky mrkev a zalijeme vínem. Přidáme bobkový list, nové koření a nasekaný rozmarýn. Zalijeme vývarem a dáme vše do PH. Zapneme na 8 hodin na low. Pak po uplynutí doby přendáme do hrnce. Krok 3: Vedle na pánvi na másle orestujeme pokrájené žampiony, osolíme a opepříme. Vmícháme do omáčky a zahustíme. Krátce provaříme a servírujeme. Já volila bramborovou kaši. Krok 4: Tento recept je můj první v pomalém hrnci, tak prosím, kdo je větší znalec, respektujte můj postup. Nevím jaký je správný. Jsem v tomto vaření začátečník a musím se teprve na tom učit. Tímto ještě jednou děkuji za výhru PH na Top receptech.

Zveřejněno 3. 2. 2016

Poznámka autorky terezicka1

Další mé recepty najdete zde:http://www.vareniapeceni.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/plrX

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/plrX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Já díky holky :)

Já jsi nejsem jistá, jestli jsem to už vařila, každopádně děkuji za připomenutí ;-).:yes:

dělám prakticky stejně. Hezká fotka.:yes::yes::yes:

Tématické fráze:
hovězí po burgundsku, hovězí po burgunsku, hovězí po burgundsku recept, hovězí v pomalém hrnci, hovězí na víně v pomalém hrnci, telecí po burgundsku, hovězí po burgunsku v pomalém hrnci, hovězí pomalý hrnec, hovězí po burgundsku v ph, recept na hovezi po burgundsku, jelení po burgundsku, recepty pomalý hrnec, hovezi zadni v pomalem hrnci, burgundské hovězí, recepty hovězí po burgundsku, recept hovězi po burgundsku, hovězí po burbunsku, hovězí po burgundsku top recepty, hovězí zadní pomalý hrnec, hovězí zadní po burgundsku

Suroviny:
hovězí zadní, cibule, protlak, víno červené, paprika čerstvá červená, mrkev, žampióny, rozmarýn, bobkový list, koření nové koření, sůl, pepř, vývar

Přidat fotografie receptu