Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bageta plněná hovězím masem

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

terezicka1 terezicka1

Náročný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 728 kJ /
1 847 kcal
Bílkoviny16,13 g
Tuky167,81 g
Vláknina24,08 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 2,44 g
Sůl6,30 g
Sacharidy62,22 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso si nejdříve předem naložíme. Plátek masa osolíme, opepříme, pokapeme worcestrem a potřeme hořčicí. Pokapeme malinko olejem a zabalíme do alobalu. Necháme odležet do druhého dne. Krok 2: Druhý den si maso vyndáme a necháme v pokojové teplotě. Na pekáček dáme pečící papír a položíme na něj napůl rozkrojené papriky. Hlavu česneku zabalíme celý do alobalu. Pokapeme papriky olejem a zapečeme na 220 °C dozlatova. Pak osolíme a opepříme. Krok 3: Plátek masa si opečeme na pánvi zprudka z obou stran asi 3 minutky a pak zabalíme do alobalu. Dopečeme v troubě na 180 °C asi 10 minut. Krok 4: Mezitím si v kastrůlku rozpustíme oříšek másla a přidáme trochu oleje. Vložíme nakrájenou cibuli a zesklovatíme. Přidáme pokrájené žampiony a restujeme. Dochutíme solí a pepřem. Krok 5: Na dresing si připravíme misku, kam dáme majolku, sůl, pepř, citronovou šťávu, hořčici a zamícháme. Upečený česnek vymačkáme do ochucené majolky. Krok 6: Z papriky sloupneme slupku. Krok 7: Když máme vše připraveno, rozřízneme bagetku a na grilovací pánvi ji opečeme a zatěžkáme kastrůlkem. Krok 8: Bagetku pomažeme dresingem, poklademe směs žampionů a cibule, maso nakrájené na tenké plátky, osolíme a opepříme. Přidáme pečenou papriku, kterou jsme nakrájeli na proužky. Vrchní stranu též pomažeme dresingem a přiklopíme.

Zveřejněno 5. 2. 2016

Poznámka autorky terezicka1

Další mé recepty najdete zde:http://www.vareniapeceni.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bageta plněná hovězím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W0On

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bageta plněná hovězím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W0On

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Jéé, tak to mne těší. Já tyhle bagety zbožňuju :-)

Dobrý den, včera jsem si je udělala k večeři a byli tak dobrá, že jsem je ukuchtila i dnes a snědla jsem jich snad 30..no ten pásek jsem si povolit musela :-8

Já už na to měla dlouho chuť. Vždycky když jdu kolem bageterie, tak slintam :D

Tenhle recept jsem nedávno někde četla, jen už nevím kde :) Musí to být vynikající. Na začátku jsem se trochu lekla množství česneku, ale když je pečený, tak je to jiná.... :)
No, já se ale nedělám ani se zeleninou, ani s dresingem a z nízkého roštěnce si vždycky udělám roastbeef :-D

Tématické fráze:
plněná bageta recept, dresing do bagety, plněna bageta, nejlepší plněné bagety, plněné bagety, ciabatta s hovězím masem, dresing na bagety, bageta s mletym masem, bageta s masem, domácí plněné bagety, bageta roastbeef, bageta recept, bageta s roastbeef, roastbeef bageta, houbová omáčka s masem a worcestrem, dresink do bagety, dresink na bagetu, plněné bagety mletým masem, domácí plněná bageta, plněné zapečené na bagety

Suroviny:
ciabatta, majolka, česnek, sůl, pepř, hořčice dijonská, šťáva citronová, roštěnec nízký, sůl, pepř, hořčice dijonská, omáčka worcesterová, paprika čerstvá červená, žampióny, cibule červená

Přidat fotografie receptu