Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mangoldová ( špenátová ) polévka s tofu

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 010 kJ /
719 kcal
Bílkoviny47,04 g
Tuky13,80 g
Vláknina24,24 g
Cholesterol 42 mg
Sodík 743 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy92,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na troche oleja orestujeme narezanú cibuľu a cesnak. Pridáme na kocky narezaný zemiak. Osolíme, okoreníme, zalejeme časťou mlieka a varíme 10 minút. Krok 2: Potom vložíme natrhaný mangold (alebo špenát), zalejeme zvyšným mliekom a varíme ďalej 10 minút. Krok 3: Polievku rozmixujeme, podľa chuti dosolíme, dokoreníme. Krok 4: Vložíme na malé kocôčky narezané tofu a necháme prejsť varom (len privedieme k varu, nevaríme).

Zveřejněno 20. 2. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mangoldová ( špenátová ) polévka s tofu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NBL2

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mangoldová ( špenátová ) polévka s tofu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NBL2

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
kukuřičná polévka s dýní, špenátová polévka tpfu

Suroviny:
mangold, tofu bazalkové, brambory, mléko, cibule, česnek, sůl, pepř, olej

Přidat fotografie receptu