Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaná křížová kost se švestkovou omáčkou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

stakul stakul

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba tepelné úpravy: 60 min

60 min (60 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 244 kJ /
1 970 kcal
Bílkoviny4,57 g
Tuky150,43 g
Vláknina6,64 g
Cholesterol 102 mg
Sodík 412 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy147,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Marinádou potřeme maso (1-2 křížové kosti dle velikosti) a necháme uležet. Po uležení upečeme. Krok 2: Na másle usmažíme jíšku, zalijeme studenou vodu cca 300 ml, přidáme povidla, špetku soli, hřebíček a špetku skořice. Přisladíme, povaříme do zhoustnutí, dochutíme citronem a můžeme zjemnit 1 lžící rumu.

Zveřejněno 21. 2. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marinovaná křížová kost se švestkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gEZr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marinovaná křížová kost se švestkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gEZr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
křížová kost recept, veprova krizova kost, vepřové křížové kosti recept, pecené krizové kosti, krizova kost recepty, křížové kosti recept, pečená křížová kost, křižova kost, vepřová křížová kost recepty, vepřové křížové kosti, recept na křížovou kost, recept vepřová křížová kost, křížové kosti, recepty z křížové kosti, křížové kosti recepty, vepřové křížové kosti recet, recepty vepřová křížová kost, pecena veprova krizova kost, kotleta se švestkovou omačkou, jak pripravit krizovou kost

Suroviny:
med, olej olivový, ocet vinný červený, česnek, chilli paprika čerstvá, voda, olej, med, ocet vinný, česnek, omáčka chilli sladká, sůl, voda, máslo, povidla švestková, šťáva citronová, mouka hladká, voda, koření hřebíček, skořice, sůl, cukr

Přidat fotografie receptu