Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vařený jehněčí krk v zelenině

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 874 kJ /
1 165 kcal
Bílkoviny150,48 g
Tuky32,29 g
Vláknina17,64 g
Cholesterol 338 mg
Sodík 790 mg
Sůl1,93 g
Sacharidy62,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Jehněčí krk nasekáme na plátky, omyjeme a vložíme do papiňáku. Osolíme, opepříme, přidáme hrubě krájenou cibuli a česnek, zalijeme vodou a dáme vařit. Krok 2: Po 45 minutách hrnec otevřeme, přidáme krájené brambory, mrkev a dovaříme doměkka. Krok 3: Porce krku podáváme na nahřátých talířích s částí zeleniny i trochou vývaru. Můžeme posypat sekanou petrželkou. Krok 4: Je to vlastně takový eintopf. Kdo nemá papiňák, může samozřejmě uvařit v normálním hrnci doměkka.

Zveřejněno 21. 2. 2016

Poznámka autorky cathleen

Inspirace z webu Turecká kuchyně

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vařený jehněčí krk v zelenině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ww0r

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vařený jehněčí krk v zelenině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ww0r

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Myslím, že i loudálek by se nechal použít, zeleninu bych tam dala i s krkem :-p:yes:

Mě by chutnalo:-p:-K:yes:
mika59:Také"ujíždím"na vařeném masu:-p

Ten talíř je krásnej :-*

Vařené maso mám moc ráda a se zeleninou:-p:yes::yes:

Tématické fráze:
jehněčí krk recepty, jehněčí krk, jehněčí krk recept, recepty jehněčí krk, vařené jehněčí, recept jehněčí krk, jehneci varene, recept na jehneci krk, jehněčí v papiňáku, jak uvařit jehněčí, co uvařit z jehěčího a jak, recept na jehněčí krk v papiňáku, co uvarit z jehneciho, jehněčí krk na pivu, jehneci na zelenine, vareny jehneci krk, jehneci krk vareny, vařené jehněčí recept, jehněčí krky, dančí krk vařený

Suroviny:
krk jehněčí, cibule, česnek, mrkev, brambory, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu