Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazole s vepřovým

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Drahos z kamene Drahos z kamene

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 737 kJ /
2 327 kcal
Bílkoviny224,31 g
Tuky23,83 g
Vláknina94,20 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 294 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy257,97 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rozpálíme tlakový hrnec, dáme sádlo, nakrájenou cibuli. Krok 2: Vložíme očištěné a omyté vepřové maso, dáme zatáhnout. Krok 3: Zasypeme harissou a podlijeme vývarem. Přidáme fazole a bobkový list. Hrnec uzavřeme. Krok 4: Po hodině by měly být fazole měkké. Přilijeme ocet, ochutnáme, když tak dosolíme a zahustíme moukou a vodou.

Zveřejněno 27. 2. 2016

Poznámka autora Drahos z kamene

Fazole namočte 12 hodin předem. Nalijte do misky 0.5 l vody a přidejte fazole. Potom nalijte do hrnce fazole i s vodou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazole s vepřovým

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/54L8

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazole s vepřovým

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/54L8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Fazole varim dost casto, tudis nechapu, jak se vam podarilo namocit pul kg fazoli do pouheho pul litru vody a jeste Vam voda zbyla? Te vody je zapotrebi minimalne jednou tolik, fazole ji pri nabobtnani totiz "spotrebuji".
Osobne navic vodu po namaceni vyliju, fazole proplachuji a davam vodu na vareni cistou,ale chapu, mate jiny system...

medmic: Ale autor v poznámke píše, že treba fazuľu namočiť. Preto vravím, že namočené fazule variť hodinu v tlakovom hrnci je veľa. Lenže autor to ignoruje.:no: A ignoruje aj nedobre napísaný postup.

Dobré, jen osobně mám raději fazole namočené, v papiňáku sice po hodině změknou, ale nemají stejnou chuť, jako když předtím natáhly vodu a zvětšily objem po zalití. Ale to je záležitost mých chuťových buněk, ne všichni to musí mít stejně :)

tejaja::yes::yes:

Jana Remkova::-K:yes:

Nějak jsem nepochopila, kdy se přidávají fazole. Hned? Uzavřeme hrnec s masem a po hodině jsou fazole měkké? Nechybí tam něco?

Mimochodom, kam s tou fazuľou? Tiež do kuchty ? Asi sa budem opakovať, ale variť v tlakovom hrnci vopred namočenú fazuľu 1 hod je priveľa, Bude rozvarená. Ani bravčové mäso nevarím v kuchte hodinu.

:-p:yes:

Tématické fráze:
fazole recept, fazole recepty, fazole s vepřovým, recepty z fazolí, veprove na fazolich, recept na fazole, fazolky recept, fazolové recepty, recept fazole, fazolovy hrnec s vepřovým masem, vepřove s fazolky, recept - fazole, recepty fazole, fazole s krkovickou, bile fazole s veprovym masem, vepřové s fazole a, fazole v receptech, fazolky recepty, fazoe s vepřovým, vepřové fazole

Suroviny:
fazole, vývar, maso vepřové, bobkový list, harissa, sůl, ocet, cibule, voda, sádlo, mouka

Přidat fotografie receptu