Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cizrnová pomazánka s pažitkou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Mili Li.

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 752 kJ /
897 kcal
Bílkoviny13,35 g
Tuky79,43 g
Vláknina19,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,07 g
Sacharidy22,14 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Namočenou cizrnu uvaříme do měkka v čerstvé vodě. Když je uvařená, pustíme do ní proudem studenou vodu a cizrnu jemně mneme mezi prsty, tak se jednoduše odstraní slupky. Krok 2: Do scezené, vychladlé cizrny postupně přidáváme podle potřeby olej a mixujeme dohladka. Přidáme ostatní suroviny a ještě promixujeme, pažitku nakonec už jen vmícháme. Krok 3: Pár kousků uvařené cizrny si můžeme nechat v celku na posypání.

Zveřejněno 12. 3. 2016

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cizrnová pomazánka s pažitkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PErW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cizrnová pomazánka s pažitkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PErW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
cizrnová pomazánka s vajíčkem, cizrnová pomazánka s tuňákem, cizrnova polevka s pazitkou, cizrnová pomazánka s tvarohem

Suroviny:
cizrna, olej olivový, šťáva citronová, tahini, římský kmín mletý, sůl, pažitka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu