Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 126 kJ / 1 464 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,38 g |
Tuky | 112,29 g |
Vláknina | 15,25 g |
Cholesterol | 170 mg |
Sodík | 3,43 g |
Sůl | 8,50 g |
Sacharidy | 68,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená kaše se zelím a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mjk0
Moje poznámka
Zapečená kaše se zelím a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mjk0
Nejnovější recepty
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 14 minutami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 56 minutami
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 5 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová jednoduchá bábovka
Neregistrovaný před 3 minutami
Buchtičky s krémem
Neregistrovaný před 4 minutami
Tvarohová bábovka
vera64 před 4 minutami
Vrstvený salát
Neregistrovaný před 5 minutami
Čevabčiči
Neregistrovaný před 8 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Neregistrovaný před 11 minutami
Bábovka s vaječným koňakem
Neregistrovaný před 11 minutami
Tatarák
Neregistrovaný před 16 minutami
Churros s čokoládou (Čuros)
Neregistrovaný před 19 minutami
Tématické fráze:
zapečená bramborová kaše se zelím,
bramborová kaše se zelím,
bramborová kaše s kysaným zelím,
zapečené zelí,
zapečená bramborová kaše s kysaným zelím,
bramborová kaše,kysané zelí,uzenina recept,
zelí kaše,
recepty z bramborové kaše zapečené se slaninou a kyselým zelím,
skvarky zeli kase,
zapečená kaše,
název bramborová kaše se zelím,
zapečená bramborové kaše se zelím,
bramborová kaše zapečená se zelím,
zapecena kase se syrem
Suroviny:
brambory,
cibule,
slanina anglická,
sýr parmazán strouhaný,
mléko,
zelí kysané,
cukr,
sýr gouda strouhaný,
pažitka,
sůl,
pepř
Komentáře (10)