Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cizrna s brokolicí a ředkvičkami v červeném kari

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

petram petram

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 960 kJ /
1 425 kcal
Bílkoviny75,26 g
Tuky58,10 g
Vláknina108,08 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 126 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy96,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V hlubším hrnci rozehřejeme olej a rozpustíme v něm kari pastu. Zalijeme kokosovým mlékem a rozmícháme na hladkou omáčku. Krok 2: Přidáme pokrájenou brokolici, ředkvičky a uvařenou cizrnu, osolíme a pod pokličkou vaříme asi 6 minut, až zelenina změkne, ale zůstane svěží a nerozvařená. Krok 3: Podáváme nejlépe s rýží.

Zveřejněno 5. 4. 2016

Poznámka autorky petram

Cizrnu si vařím vždycky ve větším množství a zamrazím po jednotlivých porcích. Případně je možné použít cizrnu z konzervy, ale já raději domácí. Toto jídlo je ideální na přípravu rychlé večeře nebo jídla do krabičky na druhý den, máme-li hotovou cizrnu, zabere příprava maximálně 20 minut.

Tento a další recepty bez lepku, mléka a vajec naleznete na mých stránkách http://www.varimbezlepkumlekavajec.estranky.cz/.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cizrna s brokolicí a ředkvičkami v červeném kari

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pm61

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cizrna s brokolicí a ředkvičkami v červeném kari

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pm61

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
cizrna s brokolicí, cizrna recepty, brokolice a cizrna, cizrna a brokolice, brokolice cizrna, recept cizrna s brokolicí, brokolice v receptech, cizrna s těstoviny s brokolicí, brokolice s ředkvičkou, cizrna,brokolice, recept cizrna a brokolice, recepty cizrna a brokolice, ředkvičky s rýží

Suroviny:
olej, pasta kari červená, mléko kokosové, brokolice, ředkvičky, cizrna, sůl

Přidat fotografie receptu