Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pohankové tofu karbanátky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Vareniste.cz Vareniste.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 188 kJ /
523 kcal
Bílkoviny22,90 g
Tuky6,07 g
Vláknina27,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 30 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy88,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pohanku uvařte v dostatečném množství vody doměkka. Pokud vám v hrnci zbyla nějaká tekutina, sceďte ji. Když pohanka trochu zchladne, vložte do nožového mixéru spolu s tofu, kořením a špetkou soli. Rozmixujte tak, aby vám vznikla pružná hmota. Krok 2: Troubu předehřejte na 200 ⁰C. Na plech položte pečící papír. Navlhčete si ruce a z hmoty vytvarujte dva karbanátky. Každý z nich z obou stran potřete olivovým olejem, položte na papír a pečte z obou stran po 10 minutách. Krok 3: Mátu, česnek a špetku soli vložte do hmoždíře a rozmačkejte, přidejte limetovou šťávu a kůru, promíchejte s jogurtem. Krok 4: Opečte tortillu z obou stran. Okurku nastrouhejte nahrubo a podávejte s karbanátky a jogurtem.

Zveřejněno 17. 4. 2016

Poznámka autorky Vareniste.cz

Tento i další mé recepty najdete na: www.vareniste.cz/pohankove-tofu-karbanatky/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pohankové tofu karbanátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wwvg

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pohankové tofu karbanátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wwvg

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

.. asi prima nápad rozmixovat pohanku s tofu na kaši a dělat z hmoty karbanátky, zkusím. Ale pohanka se nesmí zcedit , má se udělat tak, aby se do ní všechna voda vsákla, já dávám poměr 2:1, voda:pohanka. S vodou by se vylily všechny důležité látky jako je např. rutin.

tejaja: Ale že je vaření pohanky přímo alchymie, co? :-) Děkuji za radu, zkusím tomuhle způsobu dát ještě šanci, ale chce to určitě přesně vychytat, jak správně balit :-) Já určitě balila špatně a navíc jsem zřejmě opravdu neudržela správnou teplotu. Tak snad příště mi to vyjde :yes:

Zobrazit 3 starší odpovědi

Tématické fráze:
pohanka s tofu, pohankove karbanatky s tofu, karbanátky z tofu, tofu karbanátky recept, pohankove karbanatky, karbanatky s tofu, pohanka z ukrajiny, pohankové karbanátky s s tofu, vegetariánské karbenátky z tofu, karbanátky z pohanky a tofu, karbenátky z tofu s pohankou, pohankove karbanatky s koriandrem, tofu karbanátky, pohankové karbenátky s tofu, pohanka uzene tofu recept, phankove karbanátky, pohankové placky s tofu, karbenátky z tofu, tofu s pohankou, pohankové tofu karbanátky

Suroviny:
pohanka, tofu uzené, chilli, koriandr sušený, česnek, sůl, olej olivový, jogurt bílý, máta, sůl, česnek, okurka čerstvá, tortilla pšeničná

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu