Suroviny
Porce: cca 40 ks podle velikosti
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 334 kJ / 3 187 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,46 g |
Tuky | 115,95 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,39 g |
Sacharidy | 430,04 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z části vlahého mléka, trochy cukru a droždí uděláme kvásek a necháme vykynout. Změklý tuk utřeme se zbytkem cukru a žloutky. Smícháme s prosátou moukou, kváskem a zbytkem surovin.
Krok 2: Vypracujeme hladké těsto a dáme na teplé místo pod utěrku kynout. Po vykynutí odebíráme lžíci přiměřené kousky. Každý rozplácneme, naplníme marmeládou a zabalíme. Necháme ještě půl hodinky kynout.
Krok 3: Smažíme ve vyšší vrstvě oleje z obou stran.
Zveřejněno 17. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marmeládové koblihy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RJDz
Moje poznámka
Marmeládové koblihy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RJDz
Nejnovější recepty
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 52 minutami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno před 14 hodinami
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno před 17 hodinami
Plněná vejce s žervé
Přidáno před 18 hodinami
Vafle s vůní pravé vanilky
Přidáno před 20 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dančí gulášek
toprecepty.cz před 48 minutami
Kuře na víně s jablky a brusinkami
Komtesina před 9 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
RomanaMonika před 11 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Naekee před 11 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Naekee před 11 hodinami
Květákový mozeček
Radek2112 před 11 hodinami
Pesto z medvědího česneku
MirkaP před 12 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
ne.honzula12 před 13 hodinami
Nepečený citrónový cheesecake
helena.pavlickova.f před 14 hodinami
Sloní žrádlo
Zuzana.tr před 14 hodinami
Tématické fráze:
koblihy recept,
marmeladova napln do koblihy,
koblihy dvě lžíce,
kucharka koblihy,
recept na koblihy,
co se zbytkem droždí
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
žloutek,
mléko,
máslo,
olej,
droždí,
cukr,
rum,
kůra citronová,
sůl,
marmeláda,
tuk na smažení
Komentáře (4)