Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangasius pod peřinkou

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

dzungila

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 859 kJ /
1 878 kcal
Bílkoviny162,64 g
Tuky129,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 523 mg
Sodík 2,41 g
Sůl5,88 g
Sacharidy16,69 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybu rozmrazíme a posypeme ji kořením na ryby. Krok 2: Zapékací mísu vymažeme olejem, na dno poklademe plátky česnekového boku a na něj nakořeněné rybí filety. Krok 3: Zasypeme půlkolečky pórku a plátky žampionů. Krok 4: Potřeme zakysanou smetanou a posypeme nastrouhaným uzeným sýrem. Krok 5: Zapékáme v troubě cca 40 minut na 200 stupňů. Prostě do krásné zlatavé barvy.

Zveřejněno 3. 5. 2009

Poznámka autorky dzungila

Není třeba solit, koření na ryby je slané dost.

Příloha - vařené brambory.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangasius pod peřinkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2R2K

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangasius pod peřinkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2R2K

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Dnes som objavila tento krásny recept...:yes:

Lucie, díky za pochvalu.:-K Taky dělám často!;-):-p

Zdravím, moc doporučuji recept.Sama jsem ho vyzkoušela a moc mi chutnal, protože nejsem nejlepší kuchařka doporučuji díky své jednoduchosti a dobré chutí samozřejmě.:yes:

Tak to vidíš Eli, my se taky sebeovládáme a právě ve 22 hod. jsme si dali rozmačkaný jahody s cukrem, zalitý a rozmíchaný se šlehačkou:-D:-))

Jasan a ani k tomu nepotřebujeme doktorku Kateřinu, co? :-))

:-):-) Taky si to už chci udržet, opravdu jsem to přeháněla s množstvím jídla - a zcela zbytečně. Takhle si pochutnám a ještě dobře vypadám. A to za trochu sebeovládání rozhodně stojí!!

No tak to je paráda!:yes: To budou chlapi u vody slintat, až tě uvidí v plavkách, co?:-)) To aby si tě manža pořádně hlídal!;-)
Taky takhle jím asi dva roky a fakt to funguje.:yes::yes::yes:

Děkuji Andrejko, mám ze sebe radost, shodila jsem 7-8 kilo a všechno jde tak nějak líp...:-) Ještě pár špíčků a budu zase čupr :-D:-* Už jsem si na ty malé porce navykla a naprosto mi stačí... Ale radost z vaření mi to nevzalo!!! ;-)

Elizo, tak já držím všechny palce co mám, aby to fungovalo i dál a aby tě rodinka svýma chutěma moc nesváděla ke žravým neřestem...!:yes::-))

Já to řeším tak, že uvařím pro rodinku a sama si dám tu dietní část. Jen ochutnám...;-), dnes jsem také jedla maso se sýrem, ale dala jsem si jen salát. Malou porci - a funguje to (zatím).

Elizo, je to fakt dobrota, ale na tu dietku nevím nevím...:-8
Jedině místo boku šunku a navrch nízkotučný sýr a bez smetany. Se zakysanou light by to asi bylo řídké.:-//

Andrejko, to bylo určitě vynikající, hned bych si dala...:-p Rybu mám mít až v pátek (hubnu, hubnu ;-) ), tak možná dojde na Tvůj recept. Ď :-)

Opravdu to vypadá úžasně:-*Brzy vyzkoušim ,ale bodík letí už ted:yes::yes::yes:

Jendo, přesně z těchto důvodů tyhle recepty dělám i já.;-)
Tvůj recept na pangase mám uložený a až vyzkouším, vyjádřím se taky. Věřím, že pošlu taky bodíka, protože vypadá moooc lákavě! :-p:-!

Andrejko, za recept posílám bodíka.:-!:-)):yes::yes::yes:
Eintopf recepty mám rád, napráskáš to do jednoho pekáče nebo kastrólu, zapečeš, chutě se spojí, nezašpiníš hodně nádobí a většinou to bývá i časově nenáročné.:-)
Podobný recept jsem vkládal nedávno. http://www.toprecepty.cz/recept/4308-zapeceny-pang...

Tématické fráze:
pangasius na smetane, pangasius smetana, pangasius se zakysanou smetanou, pangasius s nivou, pangasius se smetanou, pangasius na pánvi, uzený pangasius, zapečený panga, pangasius zakysana smetana, pangasius a zakysaná smetana, jak uvarit pangasiuse, pangasius se smetanou a sýrem, babicovy dobroty pangasius, pangas s nivou, zapeceny pangasius se zakysanou smetanou, pangasius pod peřinou, zapeceny pangasius s nivou, recept pangasius smetana, pangasius niva, pangasius smetana sýr

Suroviny:
pangasius, koření na ryby, bok česnekový, žampióny, pórek, smetana zakysaná, sýr uzený, olej

Přidat fotografie receptu