Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš na pivu pšeničném s dodatkem karamelizované rebarbory

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

gmptop gmptop

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 986 kJ /
1 909 kcal
Bílkoviny221,17 g
Tuky59,16 g
Vláknina20,50 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 615 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy90,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V hrnci rozehřeji olej, na kterém zesklím cibuli, přidám zoubky česneku. Přidám pokrájené maso. Osmahnu za stálého míchání. Přidám papriku a další koření. Nepřestávám míchat. Následně vliji pivo, jsem ve střehu, aby nepřekypělo z hrnce. Nechám pod pokličkou dusit na mírném ohni do změknutí. Krok 2: Střežím maso a v momentě, kdy už začíná jeho odměk, přidám pokrájenou mrkev, datle. Dodusím do žádoucí měkkosti masa. Krok 3: Na pánvičce zkaramelizuji med nebo cukr, přihodím na něho pokrájenou, oloupanou rebarboru a zhruba minutku podsmažím. Přeložím do hrnce a „consummatum est“.

Zveřejněno 26. 4. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Guláš na pivu pšeničném s dodatkem karamelizované rebarbory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gEqD

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Guláš na pivu pšeničném s dodatkem karamelizované rebarbory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gEqD

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
rebarborový guláš recept, hovězí na pšeničném pivu, goulas z rebarbory, kotlety rebarbora

Suroviny:
maso vepřové, olej, cibule, česnek, pivo světlé, vývar masový, mrkev, datle, rebarbora, med, koření nové koření, bobkový list, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, koření oregáno, skořice, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu