Mletý hovězí "biftek" s pepřovou omáčkou
Výborné šťavnaté placky z hovězího masa, ochucené hořčicí a sójovou omáčkou, stačí chvíli osmažit, výpek dochutit pepřem a zjemnit smetanou a můžete podávat. Toto skvělé jídlo si určitě oblíbíte.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 739 kJ / 894 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,86 g |
Tuky | 37,46 g |
Vláknina | 7,70 g |
Cholesterol | 633 mg |
Sodík | 1,45 g |
Sůl | 3,56 g |
Sacharidy | 39,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.
Krok 2: Z masa, cibule, vejce a všech surovin vymícháme masovou směs, kterou necháme nejméně 2 hodiny odležet.
Krok 3: Ze směsi tvoříme placičky silné asi 2 cm. Pomoci si můžeme kulatým tvořítkem, aby byly všechny stejné. Na pánev dáme trochu oleje a biftečky smažíme z každé strany asi 3 minuty tak, aby byly propečené.
Krok 4: Po usmažení je vyjmeme z pánve. Do výpeku vhodíme pepř a přilijeme smetanu. Chvíli vaříme do zhoustnutí, případně dochutíme.
Krok 5: Podáváme s hranolkami, opečenými bramborami nebo se zeleninou.
Zveřejněno 30. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mletý hovězí "biftek" s pepřovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yy4R
Moje poznámka
Mletý hovězí "biftek" s pepřovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yy4R
Nejnovější recepty
Zapečené plněné kaiserky
Přidáno před 16 hodinami
Avokádový krém s kešu ořechy
Přidáno před 17 hodinami
Těstovinový salát s ricottou a grilovaným masem
Přidáno před 20 hodinami
Kroupy s opečenou jitrničkou
Přidáno před 20 hodinami
Pečená kuřecí stehýnka s kroupovým zelím
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové plátky plněné prejtem
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Milujete drobenku? Připravte si ji zásoby a podle jednoduchého návodu dobře zabalte a zamrazte. Vydrží až tři měsíce
Náš život s celiakií: Mangové mochi pro Áňu. Jednoduchou verzi japonské speciality uděláte v mikrovlnce jen ze tři ingrediencí
Únorové pranostiky předpovídají „Únorová voda – pro pole škoda,“ nebo také „Teplý únor – studené jaro, teplé léto“
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí čína
Neregistrovaný před 1 minutou
Krémová pórková polévka
Neregistrovaný před 2 minutami
Špenát zapečený se sýrem
Neregistrovaný před 3 minutami
Šípková omáčka gratte cul II
Neregistrovaný před 9 minutami
Šípková omáčka
Neregistrovaný před 10 minutami
Lehký těstovinový salát
Neregistrovaný před 12 minutami
Loštická polévka s tvarůžkovými celestýnskými nudlemi
Neregistrovaný před 17 minutami
Sýrový burger se šunkovou pěnou
Neregistrovaný před 19 minutami
Ovocná buchta ze zakysané smetany
Neregistrovaný před 26 minutami
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
Neregistrovaný před 46 minutami
Tématické fráze:
mleté hovězí recepty,
mletý biftek,
mleté biftečky,
hovezi mlete recepty,
mleté hovězí,
mleté bifteky,
hovezi s peprovou omackou,
mlety hovezi bivtek,
hovězí biftek,
hovězí biftek z mletého masa,
mleté hovězí biftečky,
pepřová omáčka recept,
hovězí bifteky z mletého masa,
biftek z mleteho hovězího masa,
hovězí biftečky,
hovězí mleté,
rozdíl mezi steakem a biftekem,
biftek z mletého masa,
mletý hovězí,
hovězí mleté recept
Suroviny:
maso hovězí mleté,
vejce,
cibule,
solamyl,
mouka hladká,
hořčice pikantní,
omáčka sojová,
sůl,
pepř mletý,
chilli,
olej,
pepř čtyř barev,
pepř zelený,
smetana na vaření
Komentáře (25)