Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 824 kJ / 197 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,08 g |
Tuky | 1,77 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,44 g |
Postup přípravy
Po obrácení masa k němu přidáme i krájenou cibuli a osmažíme ji spolu s ním. Krok 2: Podlijeme vínem, provaříme, aby se odpařil alkohol. Přidáme i krájenou mrkev a celer, zalijeme vývarem a zakryté necháme asi 90 minut pomaličku dusit. Během té doby ochutnáme, dosolíme a můžeme podle potřeby přidat i trochu vývaru. Krok 3: K měkkému masu přihodíme petrželku, na zjemnění kousek másla, můžeme přidat i trošku strouhané citronové kůry a ještě 5 minut provaříme.
Podáváme s bramborovou kaší nebo mačkanými brambory.
Zveřejněno 9. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ossobuco na víně a zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vvBn
Moje poznámka
Ossobuco na víně a zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vvBn
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 50 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 22 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 25 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 15 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Tématické fráze:
osso buco,
ossobuco,
hovězí ossobuco recept,
pečené ossobuco,
osobucco,
osobuco,
recept ossobuco,
jelení ossobuco,
recept na ossobuco,
ossobuco na bílém víně,
oso bucco,
hovězí ossobuco,
ossobuco na vine se zeleninou,
osso buco recept,
ossobuco recepty,
osso bucco,
co je ossobuco,
hovězí ossobuco recepty,
jelení osso buco recepty,
ossobuco s bramborovou kasi
Suroviny:
kližka hovězí s morkovou kostí,
cibule,
mrkev,
celer,
nať petrželová,
víno bílé,
vývar hovězí,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
olej,
máslo
Komentáře (7)