Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 824 kJ / 197 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,08 g |
Tuky | 1,77 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,44 g |
Postup přípravy
Po obrácení masa k němu přidáme i krájenou cibuli a osmažíme ji spolu s ním. Krok 2: Podlijeme vínem, provaříme, aby se odpařil alkohol. Přidáme i krájenou mrkev a celer, zalijeme vývarem a zakryté necháme asi 90 minut pomaličku dusit. Během té doby ochutnáme, dosolíme a můžeme podle potřeby přidat i trochu vývaru. Krok 3: K měkkému masu přihodíme petrželku, na zjemnění kousek másla, můžeme přidat i trošku strouhané citronové kůry a ještě 5 minut provaříme.
Podáváme s bramborovou kaší nebo mačkanými brambory.
Zveřejněno 9. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ossobuco na víně a zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vvBn
Moje poznámka
Ossobuco na víně a zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vvBn
Nejnovější recepty
Celerové lasagne
Přidáno před 37 minutami
Dýňovo-čočkové pyré s grilovaným tofu a sýrem halloumi
Přidáno před 1 hodinou
Masové koule plněné bramborem - nejen na výlet
Přidáno před 3 hodinami
Koblihy z trouby I
Přidáno před 14 hodinami
Kefírová bublanina
Přidáno před 14 hodinami
Salát z pečené červené řepy I
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Tříkrálový koláč zpestří svátek Tří králů: Kdo v něm najde figurku, bude mít celý příští rok štěstí
Tereza z Peče celá země poradila, co se zbylou vánočkou: Zapečte ji se smetanou, krásně voní a zvládne to každý, říká
Louis Armstrong miloval čínskou kuchyni i italské špagety. A protože byl velký jedlík, váhu si udržoval za pomoci projímadel
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí Cordon Bleu
Moanka před 1 hodinou
Asijské taštičky WON TON
Hanes před 3 hodinami
Králík s vepřovými výpečky na černém pivu
Sahula před 10 hodinami
Zapečená krkovička podle magazínu Albert
Skrabi před 12 hodinami
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
Tonja před 13 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Bumbikm před 14 hodinami
Mletý hovězí "biftek" s pepřovou omáčkou
PetrKaspar před 14 hodinami
Kuřecí stehna pečená na bramborách a žampionech
Oskeruska před 15 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
grimova.eva před 15 hodinami
Strakonické "štrúdle"
bretka před 15 hodinami
Tématické fráze:
osso buco,
ossobuco,
hovězí ossobuco recept,
pečené ossobuco,
osobucco,
osobuco,
recept ossobuco,
jelení ossobuco,
recept na ossobuco,
ossobuco na bílém víně,
oso bucco,
hovězí ossobuco,
ossobuco na vine se zeleninou,
osso buco recept,
ossobuco recepty,
osso bucco,
co je ossobuco,
hovězí ossobuco recepty,
jelení osso buco recepty,
ossobuco s bramborovou kasi
Suroviny:
kližka hovězí s morkovou kostí,
cibule,
mrkev,
celer,
nať petrželová,
víno bílé,
vývar hovězí,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
olej,
máslo
Komentáře (7)