Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chřest s tvarohovým přelivem a vepřovými plátky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 772 kJ /
663 kcal
Bílkoviny45,90 g
Tuky34,46 g
Vláknina32,00 g
Cholesterol 112 mg
Sodík 276 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy34,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Bielu špargľu umyjeme, olúpeme, uvaríme cca 10 minút so štipkou cukru. Krok 2: Tvaroh vymiešame so smotanou, osolíme, okoreníme, pretlačíme 1-2 strúčiky cesnaku, prifarbíme paprikou. Krok 3: Plátky mäsa naklepeme, obalíme v múke a rýchlo opečieme na oleji. Po upečení osolíme. Na tanieri servírujeme mäso a chřest s prelivom, príp. pár varených zemiakov.

Zveřejněno 6. 5. 2009

Poznámka autora magdalenka

Recept je moja dnešná improvizácia. Mäsu vynikne jednoduchá prirodzená chuť.

Je to chutné aj bez mäsa, preto som ten chřest dala na prvé miesto...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chřest s tvarohovým přelivem a vepřovými plátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Bg9J

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chřest s tvarohovým přelivem a vepřovými plátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Bg9J

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Jani, jasně, že chutnalo .:-p.. jinak bych se vyjádřila. Tuhle škrabku mají v Kaufu a skvěle se s ní škrábe zelenina hladkého, pravidelného tvaru - mrkev, chřest, okurka, petržel, ale i jablko, hladší celer , brambora apod ;-)

Spagi, tím řečeno vše..hmm, tak nevím nic.:-)):-D Tak bylo to tedy dobré? Já jsem chřest nikdy nedělala, a vidím, že tam máš nějakou škrabku, to se loupe:-?

Špagetka, mám radosť, že som prispela k Tvojmu dnešnému kulinárskemu zážitku!

Jen - maso jsem okořenila kořením na "krkovičku s česnekem"´ - jen velmi málo, aby vynikl chřest, to samé i stvarohem - protože ta jemná chuť čerstvého chřestu je prostě božská :-*:-p

Magdalenko, dovolila jsem si vložit fotky a bodík jsem dala. Tím je řečeno vše ;-):-D:-p:yes:

Tak to musí být dobroučké - bez ohledu na jazykové bariéry :yes::-!
Zrovna dnes jsemkoukala na krásný čerstvý chřest, ale nechala jsem ho v regálu, protože jsem přesně nevěděla, co s ním...:-/ Recept hned ukládám a rozhodně na něj dojde...:-p Ď.

...a keby som mala pažitku alebo niečo zelené, tak to tam nasekám tiež...
Dobrú noc!

Janička, ja viem, ale aby ti to vyhodil vyhľadávač...chápem, že si rozumieme...

magdalénko - piš, jak to cítíš - tohle bude zálivka, ale ten přeliv je totéž, takže nic proti ničemu:-D:-D

Já mám všechno a zítra, pokud se nic nevyskytne, zkusím. Chřest milujem, tvaroh taky...:-p:-p:-p

Magdalenko, klidně piš, jak jsi zvyklá, my si to už nějak přebereme a když ne, zeptáme se. Vždyť jsme byli bratři a sestry, ne?:-)):-D;-)

Magdalenko, máš to dobře;-) Recept vypadá bezvadně - nastává chřestová sezona, tak se moc hodí:yes:

Snažím sa o české názvy, iba neviem, či je to PŘELIV alebo preliv, poraďte mi, aby som mohla prípadne opraviť...Pekný večer!

Tématické fráze:
recepty z chrestu, chřest recepty, recepty s chřestem, škrabka na chřest, recept na chřest, chřest recept, recepty chřest, recepty na chřest, recept na šparglu, vepřové plátky s chřestem, zelený chřest recepty, recept chřest, recepty z chřestem, vepřové s chřestem, chřest vepřové maso, chrest, recepti chrest, chřestový přeliv na maso, vaření šparglu, recepty na sparglu

Suroviny:
chřest, tvaroh, smetana zakysaná, sůl, pepř, paprika sušená sladká, česnek, kýta vepřová, mouka hladká, olej

Přidat fotografie receptu