Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 772 kJ / 663 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,90 g |
Tuky | 34,46 g |
Vláknina | 32,00 g |
Cholesterol | 112 mg |
Sodík | 276 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 34,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chřest s tvarohovým přelivem a vepřovými plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bg9J
Moje poznámka
Chřest s tvarohovým přelivem a vepřovými plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bg9J
Nejnovější recepty
Kořeněné cukroví
Přidáno před 52 minutami
Vánoční stromečky
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 6 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 6 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 1 hodinou
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 3 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 16 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 18 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 18 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 18 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 18 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 19 hodinami
Tématické fráze:
recepty z chrestu,
chřest recepty,
recepty s chřestem,
škrabka na chřest,
recept na chřest,
chřest recept,
recepty chřest,
recepty na chřest,
recept na šparglu,
vepřové plátky s chřestem,
zelený chřest recepty,
recept chřest,
recepty z chřestem,
vepřové s chřestem,
chřest vepřové maso,
chrest,
recepti chrest,
chřestový přeliv na maso,
vaření šparglu,
recepty na sparglu
Suroviny:
chřest,
tvaroh,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
česnek,
kýta vepřová,
mouka hladká,
olej
Komentáře (13)