Divoká kedlubnová polévka
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 810 kJ / 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,16 g |
Tuky | 38,57 g |
Vláknina | 16,87 g |
Cholesterol | 91 mg |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 3,14 g |
Sacharidy | 35,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Divoká kedlubnová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZnkJ
Moje poznámka
Divoká kedlubnová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZnkJ
Nejnovější recepty
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 13 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 14 hodinami
Koláč s květákem a šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 16 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice
smyslnaorchidej před 15 minutami
Měkké perníčky hned k jídlu
Romario před 1 hodinou
Jablkovo tvarohový řez
malami před 2 hodinami
Tvarohová pomazánka se šunkou a vejci
adelaku před 11 hodinami
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 12 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Zuzkamo před 13 hodinami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 13 hodinami
Jablkový perník
vera64 před 13 hodinami
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 13 hodinami
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 13 hodinami
Tématické fráze:
kedl polévka,
divoká mrkev,
divoká mrkev,
krdlubnova pyré recept,
kedlubnova polevka,
blanšírovaný květák s noky,
kedlubna polévka,
kedlubnova polevka s klobasou recept,
kedlubnová polévka recept,
jemná kedlubnová polévka,
kedlubnová polévka s bramborem,
polévka z divoké zeleniny
Suroviny:
kedlubna,
mrkev,
květák,
paprika čerstvá zelená,
cibulka jarní,
vločky chilli,
vývar,
klobása papriková,
olej olivový,
pepř
Komentáře (5)