Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlé fazole s cizrnou a párkem

Máte rádi jídla z jednoho hrnce, kde se tak úžasně propojí všechny chutě? Kdo by také ne. Skvělým příkladem jsou tyto fazole promíchané s cizrnou doplněné opečenou uzeninou.

Hodnocení receptu je 5,0 (22×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 691 kJ /
2 316 kcal
Bílkoviny125,27 g
Tuky37,29 g
Vláknina197,10 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 6,23 g
Sůl16,80 g
Sacharidy273,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli nakrájíme na drobno, česnek na plátky. Párky nakrájíme na kousky. Nejprve na trošce oleje opečeme párky do křupava. Opečené vytáhneme a udržujeme v teple. Krok 2: Do pánvičky podle potřeby přidáme olej a necháme zpěnit cibuli a česnek. Přihodíme papriku, krátce zarestujeme a zalijeme pyré. Krok 3: Do základu přisypeme fazole a cizrnu bez nálevu. Nálev uchováme pro případné zředění. Necháme chvíli povařit a dochutíme solí, pepřem a oreganem, případně cukrem. Přidáme opečené párky a nakrájenou jarní cibulku. Podáváme s chlebem.

TIP: Nízkokalorické potraviny - fazole

Zveřejněno 22. 6. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlé fazole s cizrnou a párkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mjA0

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlé fazole s cizrnou a párkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mjA0

Marie

Komentáře (13)

Hmm, to musím zkusit, to bude baštízna...:-8

jirka.mustang: Moc děkuji za vyzkoušení a milou zprávu. Taky za přidané fotky..:-K

Výborný recept, děkuji.

Tonja: Je tam napsáno podle chuti, ani v postupu ho nemám. Kdyby si někdo chtěl kečupem dosladit, to je přece na každém a každého chuti. Někdo dává kečup všude kde se dá..

Kombinaci dvou druhů luštěnin (fazolí a cizrny) chápu, ale kombinaci rajčatového pyré a kečupu už ne. Kečup je přece v podstatě ochucené rajčatové pyré.

Dnes jsem uvařil Váš recept a velká pochvala. Rychlovka jak má být, která moc chutná.:-):yes:

:yes::-K

Tohle je přesně dle našich chutí ;-):yes:

spagetka: a taky přesně dle našeho oka:-p:yes:

:yes::yes::yes::yes:<3

:yes::yes::yes::-)

Mňam, hned bych si nabídla <3:yes:

:-Q::yes::-Q:yes::-Q:yes::yes::yes:

Tématické fráze:
cizrna recepty, recepty z cizrny, fazole s cizrnou, recepty s cizrnou, rychle recepty, cizrna recept, fazole s parkem, červené fazole s parkem, recepty na cizrnu, fazole ve slaném nálevu s párkem, recept na cizrnu, recept z cizrny, fazole parek, recept z fazolí, recepty cizrna, co je cizrna, recept na fazole a cizrnu, kovbojské fazole s cizrnou, fazole recept s párkem, parky v nálevu

Suroviny:
fazole ve slaném nálevu, cizrna ve slaném nálevu, párky, pyré rajčatové, cibule, cibulka jarní, česnek, paprika sušená sladká, olej, kečup sladký, sůl, cukr, pepř mletý, koření oregáno, chilli

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu