Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibulačka chudé rodiny

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Karol89 Karol89

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 4-5

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 778 kJ /
903 kcal
Bílkoviny29,64 g
Tuky58,64 g
Vláknina35,04 g
Cholesterol 277 mg
Sodík 346 mg
Sůl0,62 g
Sacharidy54,58 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ve větším hrnci rozpálíme olej a přidáme nahrubo nasekanou cibuli, nastrouhaný celer a prolisovaný česnek. Dusíme za průběžného míchání na mírném ohni přibližně 15 minut, až nám vše začne hezky zlátnout. Krok 2: Následně přilijeme 1,5 litru horké vody/vývaru a přivedeme k varu. Osolíme, přidáme libeček a rozklepneme vejce. Povaříme ještě zhruba 10 minut. Ke konci přidáme zakysanou smetanu a polévku projedeme tyčovým mixérem. Krok 3: Podáváme s čerstvě upečeným chlebem nebo opečenými krutonky.

Zveřejněno 3. 7. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cibulačka chudé rodiny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mjL0

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cibulačka chudé rodiny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mjL0

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Tvůj recept se mi moc líbí!!! :yes:

Jana Remkova: děkuju moc Jani, vždycky umíte tak krásně podpořit a motivovat :-K

Zobrazit 2 starší odpovědi

Tématické fráze:
top recepty cibulačka, top recepty cibulacka

Suroviny:
cibule, česnek, celer, olej, vývar, vejce, smetana zakysaná, libeček, sůl himalájská

Přidat fotografie receptu