Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 778 kJ / 903 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,64 g |
| Tuky | 58,64 g |
| Vláknina | 35,04 g |
| Cholesterol | 277 mg |
| Sodík | 346 mg |
| Sůl | 0,62 g |
| Sacharidy | 54,58 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ve větším hrnci rozpálíme olej a přidáme nahrubo nasekanou cibuli, nastrouhaný celer a prolisovaný česnek. Dusíme za průběžného míchání na mírném ohni přibližně 15 minut, až nám vše začne hezky zlátnout.
Krok 2: Následně přilijeme 1,5 litru horké vody/vývaru a přivedeme k varu. Osolíme, přidáme libeček a rozklepneme vejce. Povaříme ještě zhruba 10 minut. Ke konci přidáme zakysanou smetanu a polévku projedeme tyčovým mixérem.
Krok 3: Podáváme s čerstvě upečeným chlebem nebo opečenými krutonky.
Zveřejněno 3. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulačka chudé rodiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mjL0
Moje poznámka
Cibulačka chudé rodiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mjL0
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 10 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 13 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 16 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 5 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 5 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 5 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 5 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 6 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 7 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 7 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 8 hodinami
Tématické fráze:
top recepty cibulačka,
top recepty cibulacka
Suroviny:
cibule,
česnek,
celer,
olej,
vývar masový,
vejce,
smetana zakysaná,
libeček,
sůl himalájská
Komentáře (5)