Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květák zapečený se žampiony

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 389 kJ /
332 kcal
Bílkoviny25,14 g
Tuky15,84 g
Vláknina13,40 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 238 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy16,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Karfiol povaríme krátko v osolenej vode. Scedíme a posekáme. Krok 2: Na oleji orestujeme nadrobno narezanú cibuľu, pridáme na plátky nakrájané šampiňóny, jemne osolíme a restujeme asi 5 minút. Krok 3: Karfiol premiešame s hubami, okoreníme, pridáme vňať a vajcia. Dobre premiešame.
Zmes dáme do vymasteného pekáčika a v rúre pri 180°C zapekáme asi 20 minút. Krok 4: Podávame so zeleninou.

Zveřejněno 4. 7. 2016

Poznámka autorky tejaja

Inšpirovala som sa na internete.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květák zapečený se žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nkM4

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květák zapečený se žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nkM4

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Proč ne, dělám podobně. Klidně i s jinými houbami, jen je najít, že ;-)

Tématické fráze:
zapečený květák se žampiony, květák se žampiony, zapečený květák s žampiony, květák recepty, květák žampiony, květak na žampionech, zampiony s květákem, květák s žampiony, květák a žampiony, zapečený květák, květák a žampiony recepty, gratinovaný květák se žampiony, recept na zapečený květák se žampiony, kvetak s zampiony, zapečený květák se se žampiony, zapečené žampiony s květákem, kvetak zapeceny se zampiony, recepty květák se žampiony, květak se se žampiony, květák se žampiony recepty

Suroviny:
květák, žampióny, cibule, vejce, nať petrželová, pepř, sůl, olej

Přidat fotografie receptu