Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krevetová polévka

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

evosheek evosheek

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 4-5

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie584 kJ /
140 kcal
Bílkoviny8,20 g
Tuky6,86 g
Vláknina1,45 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 2,44 g
Sůl5,20 g
Sacharidy10,53 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do rybího vývaru postupně přidáváme nadrobno nakrájenou zeleninu. Nejdříve mrkev a postupně přidáváme celer, petržel a o pár minut později pórek. Krok 2: Nastrouháme kousek zázvoru a vložíme ho do polévky. Spolu s ním přidáme jednu malou papričku a chvilku povaříme. Krok 3: Pak přidáme sojovou a rybí omáčku a krátce povaříme. Krok 4: Přidáme krevety, které povaříme krátce. Když zrůžoví, vyjmeme je. Krok 5: Když zelenina ve vývaru změkne, polévku odstavíme a přidáme čínské nudle. Krok 6: Podáváme v misce. A navrch klademe vyloupané krevety zbavené hlaviček a zadečků.

Zveřejněno 17. 7. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krevetová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k0RY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krevetová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k0RY

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
krevetová polévka, thajská krevetová polévka, krevetová polévka pohlreich, krevetová polévka recept, čínská krevetová polévka, krevetová polévka lehký recept, krevetova omáčka recept, nejlepší krevetová polévka recept, recept krevetova polevka, polevka krevetova, krevwetová polévka, krevetová polévka top recepty, nejlepsi krevetova polevka, ktevetova polévka, krevetová koktejl, recept thajská krevetová polévka, krevetova thajský polévka, recepty krevetová polévka, krevetova kari polévka, krevetová polévka kari

Suroviny:
vývar rybí, krevety, mrkev, celer, petržel, pórek, zázvor, omáčka rybí, omáčka sojová

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu