Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 675 kJ / 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,82 g |
Tuky | 21,32 g |
Vláknina | 10,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 42,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chorvatská blitva (krumpir i blitva)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogQA
Moje poznámka
Chorvatská blitva (krumpir i blitva)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogQA
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 2 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 7 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 8 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 10 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 1 hodinou
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 1 hodinou
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 5 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 6 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 6 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 7 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 7 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 9 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 9 hodinami
Tématické fráze:
blitva recept,
blitva,
chorvatská blitva,
blitva s krumpirom,
recepty chorvatská blitva,
recept blitva,
co je blitva,
blitva recepty,
brambory po chorvatsku,
jak se vaří blitva,
mangold chorvatská blitva,
slani krumpir,
blitva recept mangold,
blitva na dalmatinski recept,
brambory po chorvatsku,
recept blitva s krumpirom,
chorvatska lepenice,
blitva s krumpirom recept,
chorvatska. blitva,
recept na chorvatsky slanac
Suroviny:
brambory,
olej olivový,
cibule,
česnek,
mangold,
sůl,
šťáva citronová
Komentáře (8)