Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houby zapečené s mangoldem a bylinkovou smetanou

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Danca Danca

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 446 kJ /
346 kcal
Bílkoviny27,44 g
Tuky8,05 g
Vláknina31,14 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 902 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy27,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Houby očistíme a nakrájíme na plátky. Dáme je do mísy, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, klobásu, rozmačkaný česnek a mangold, který jsme předtím pečlivě opláchli a natrhali na menší kousky. Osolíme a vše v misce promícháme.
Přemístíme do pekáčku nebo zapékací mísy. Krok 2: Zakysanou smetanu povolíme mlékem, přidáme posekané bylinky, trochu přisolíme a nalijeme na houbovou směs.
Vložíme do vyhřáté trouby a zapékáme asi 25 minut při 170°C.

Zveřejněno 26. 7. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Houby zapečené s mangoldem a bylinkovou smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KVZl

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Houby zapečené s mangoldem a bylinkovou smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KVZl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
zapecene houby se smetanou, zapečené houby se slaninou a smetanou, houby s mangoldem, houby recepty, recepty na houby, zapečené houby s cizrnou, houby s mangolem

Suroviny:
houby čerstvé, mangold, cibule, klobása papriková, česnek, sůl, mléko plnotučné, čerstvé bylinky

Přidat fotografie receptu