Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Utopené párečky

Utopenci jsou oblíbená hospodská klasika. Tentokrát je připravíme trochu jinak a místo špekáčků použijeme vídeňské párky, které spolu s cibulí, česnekem a jalapeño zalijeme pikantním nálevem.

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mojetara mojetara

Snadný

Doba přípravy 21 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 6 min

21 min (15 min příprava + 6 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 886 kJ /
690 kcal
Bílkoviny23,24 g
Tuky31,04 g
Vláknina5,94 g
Cholesterol 75 mg
Sodík 1,30 g
Sůl3,00 g
Sacharidy77,79 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme na půlměsíčky. Česnek nakrájíme na plátky. Krok 2: Vodu svaříme s octem, cukrem a kořením. Krok 3: Do sklenice naskládáme párečky, nakrájenou cibuli, česnek a kolečka jalapeño. Zalijeme připraveným nálevem a po vychladnutí dáme do ledničky na nejméně 24 hodin. Krok 4: Podáváme s bagetkou nebo dalamánkem.

Zveřejněno 1. 8. 2016

Poznámka autora mojetara

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Utopené párečky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9E98

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Utopené párečky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9E98

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
nakládané párečky, utopenci z párečků, parečky, recept na utop, utopení recept, parečky v nálevu, nalozene parecky, utopená kolečka, recept na domácí utopene, utopenci s parečků a vejci, párečky v domácím těstíčku, recept na utopené, recept nakladany parecky, nakládané párečky se zelím, nakladany parecky s cibuli

Suroviny:
párky vídeňské, cibule, česnek, voda, ocet, cukr, vločky chilli, pepř cayenský, koření hřebíček, bobkový list, pepř, koření nové koření, semínka hořčičná, kardamom

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu