Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špagety po janovsku

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Angel 666 Angel 666

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 520 kJ /
1 558 kcal
Bílkoviny46,40 g
Tuky31,30 g
Vláknina33,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 880 mg
Sůl1,83 g
Sacharidy256,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Malé brambory dobře omyjeme a i se slupkou je nakrájíme na tenké plátky. Do osolené vařící vody vložíme brambory a necháme je vařit asi 3 minuty. Po této době do hrnce přidáme špagety a očištěné překrájené fazolové lusky. Necháme vařit 10 minut. Krok 2: Obsah hrnce scedíme, ale necháme si stranou 4 lžíce vody, ve které se vše vařilo. Uvařenou směs vrátíme do hrnce, vmícháme do ní vodu z vaření, pesto a dochutíme čerstvě mletým pepřem.
Porce na talířích zakápneme troškou olivového oleje a zdobíme lístky bazalky.

Zveřejněno 20. 8. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špagety po janovsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wqnr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špagety po janovsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wqnr

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
špagety s bramborami, bramborove špagety, fazolky spagety bazalka, špagety po milánsku recept, špagety a brambory recet, těstoviny po janovsku, spagety z brambor, brambory fazolky špagety, fazolove spagety

Suroviny:
brambory, těstoviny špagety, lusky fazolové, pesto bazalkové, sůl, pepř, olej olivový, bazalka čerstvá

Přidat fotografie receptu