Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nakládané zelí z červené řepy a gigantů

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lubik

Snadný

Doba přípravy Těžko odhadnout..

Těžko odhadnout..

Suroviny

Porce: Hodně..

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie84 kJ /
20 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12,01 g
Sůl30,00 g
Sacharidy5,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Gigant i řepu okrájíme a nastrouháme. Samozřejmě každé zvlášť. Kdo má techniku, tomu se ušetří čas a síly - já musel ručně. Krok 2: Připravíme lák a ještě teplým zalijeme nastrouhanou zeleninu a necháme dvě hodiny stát. Krok 3: Poté naplníme do sklenic a sterilizujeme 20 minut na 80-85 stupňů.

Zveřejněno 2. 9. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nakládané zelí z červené řepy a gigantů

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l9Eg

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nakládané zelí z červené řepy a gigantů

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l9Eg

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Já bych sem dal fotku, ale už mi nejde dodatečně přidat.

Lubik: klikni na žlutý obdélník, kde je napsáno - Buďte první a přidejte fotografii....a půjde to.
Oprav si ty chyby, jak jsem tě prosila. I tady rozepiš jednotlivé suroviny hezky pod sebe...

trochu se v tom receptu ztrácím ... na první dojem z názvu jsem si myslela že je to něco jako čalamáda naložená směs z řepy a gigantů ale v postupu je nakrouhat každé zvlášt a o promíchání ani zmínka tak to je asi zelí z řepy nebo gigantů ... chtěla bych ještě poradit z mé zkušenosti že ten nálev prvně zcedit než se na zeleninu naleje - nevím někomu to nevadí ale vadí mi rozkousnout semínka hořčice:-) jinak se mi to líbí a posílám bodík

Zajímavý recept, ale nějak se mi nechce věřit, že by na cca 10 kg zeleniny stačil nálev ze 3/4 l vody a 1/4 l octa, ale můžu se mýlit, neumím si to nějak představit.;-)

Jana Remkova: zelenina si pustí i svoji vodu. Při plnění do sklenice vám voda stoupne vzhůru tak, aby byla zelenina cca 1,5 až 2 cm pod lákem. Nedávám zeleninu do sklenice moc řídkou.

Tématické fráze:
nakládané zelí s červenou řepou, nakladane zeli, čalamáda z červené řepy a zelí, čalamáda ze zelí a červené řepy, čalamáda z červené řepy, gigant recepty, nakladane zeli s repou, recepty z gigantu, gigant recepty, čalamáda s červenou řepou, cervena repa calamada, giganty recepty, nakládané zelí recept, zeli z gygantu, červené zelí, recept z gigantu, nakládané červená řepa recepty, čalamada s červeného ,řepa a cibule, nakladaný salát z červené řepy a jablek, kedlubna gigant recepty

Suroviny:
kedlubna gigant, řepa červená, voda, ocet, sladidlo, sůl, bobkový list, koření nové koření, semínka hořčičná, kmín celý

Přidat fotografie receptu