Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí kečup s medem a jablečným octem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

amdae amdae

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 218 kJ /
1 486 kcal
Bílkoviny5,93 g
Tuky51,93 g
Vláknina17,76 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,46 g
Sůl16,00 g
Sacharidy241,07 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rajčata, jablka, cibule a řepu nakrájíme na větší kousky a dáme vařit do hrnce do měkka. Krok 2: Prolisujeme přes sítko, dochutíme a povaříme. Musí to být spíš hustá kaše, trochu sice ztuhne, ale ne moc :-) Krok 3: Plníme do vyvařených sklenic, zavíčkujeme. Krok 4: Cca 10 minut zavařujeme a pak na pět minut položíme dnem vzhůru.

Zveřejněno 5. 9. 2016

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Domácí kečup s medem a jablečným octem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9EXB

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Domácí kečup s medem a jablečným octem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9EXB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
domácí kečup s jablky, zavařujeme s medem, kecup s jablky, krecept na kečup s s jablky, domácí kecup musí byt ocet?, recept na domácí kečup, kecep s jablky, kecup s medem a kurecim, recept s jablečným octem

Suroviny:
rajče, jablko, řepa červená, cibule, sůl, ocet jablečný, cukr třtinový, med, skořice, olej

Přidat fotografie receptu